Условия за доставка

Правене на Поръчка:


1)    След като сте избрали даден продукт, той може да бъде добавен в пазарската Ви количка чрез опцията „Поръчайте”.


2)    Всеки поръчан от Вас продукт отива в менюто „Количка”. Оттам можете да премахвате или да променяте количествата на стоките.


3)    За да потвърдите поръчката си, трябва да изберете опцията „Плащане”. След това трябва да влезете в профила си или да се регистрирате като наш клиент.


4)    Ако не искате да се регистрирате изберете от опциите "Плащане като гост" и продължете. При избор на тази опция, няма да можете да получавате специални предложения, отстъпки или промоции.


5)    Следваща стъпка е попълване данни за фактура. Тук е необходимо да попълните коректно Вашите лични данни и/или данните на фирмата. Тези данни ще бъдат необходими за попълване на съпътстващи стоката счетоводни и гаранционни документи. При всяка поръчка от нас, вие ще получите касова бележка за платената стойност на закупените продуктите. При попълване на фирмени данни и фактура. Ако данните съвпадат с тези на доставката отбележете с тикче и прескочете следващата стъпка.


6)    Данни за доставка. Попълнете данните за доставка, след което "Продължи"


7)    Изберете метод на доставка:


a)    Твърда тарифа на доставката. При маркиране на тази позиция сумата на доставката е фиксирана и независи от големина килограми и разстояние по критерии за ценообразуване от куриера. 


b)    Еконт Експрес. Избирайки тази опция Вашата сума на доставка ще бъде определена от куриера на база на параметрите на стоките които купувате. 


i)      Бутон "до врата" ще доставим Вашата поръчка до адреса избран в стъпка 6


ii)     Бутон „до офис“ ще доставим Вашата стока до офис на Еконт Експрес от който Вие ще си вземете пратката. Избирайки тази опция Вие трябва да изберете населеното място и офиса от който ще си вземете пратката. С бутона „Офис Локатор“ може да разгледате на карта местоположението на офисите в населеното място и да изберете най-удобния за вас.


c)     Натиснете бутона „Изчисли цена“ за да получите цена за доставката.


8)    Метод на плащане:


a)    Банков превод - избирайки тази опция Вие се ангажирате да приведете сумата по сметка на магазина.


b)    Плащане при доставка - плащате сумата на куриера след като отворите и разгледате пратката.


9)    ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА. Тук виждате крайната сума на поръчката с доставката, информация за покупката и банкова сметка, ако сте избрали да платите по банков път.


10)  С бутона "Потвърди поръчката" Вие успешно приключвате Вашата покупка


 


Доставка:


  1. При поръчка над 100 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.
  2. Доставката се извършва чрез куриерските услуги на ЕКОНТ ЕКСПРЕС от 09,00 до 17,00 през делничните дни и до 14,00 часа в събота.
  3. Доставки НЕ се извършват в неделя или официалните празници.
  4. Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни след изпращане на поръчката, в зависимост от населеното място. 
  5. За експресна доставка до следващия работен ден, може да бъде извършена само до определени градове.При желание за такъв вид доставка се свържете с администратора на магазина.
  6. За обявен точен час на доставката, клиента трябва да доплати още, което се калкулира автоматично в сумата за доставка.
  7. За получаване на адрес на доставка, клиента трябва да доплати още, което се калкулира автоматично в сумата за доставка.
  8. Поръчката Ви се обработва и изпраща в рамките на 24 часа. При поръчка направена след 15,00 часа, тя обикновенно се обработва на следващия работен ден,


След обработване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката. За да проверите статуса на Вашата пратка в куриерската служба, Ви е нужен номера на товарителницата, който изпращаме по имейл на регистрираните си клиенти, след което можете да се свържете с регионалните офиси на Еконт Експрес